Geng Sepet !

Tuesday, February 15, 2011

already become a mother :)

salam korang :)



hello.hello. fesly nak wish. SALAM MAULIDUR RASUL. semoga kita menjadi muslimin dan muslimat yg semakin menyanjungi Rasul kita. oke. nampak tak tajuk entry ini ?

haaa. maseh ingat pade our cat yg dulu aku pernah buat entry pasal si jolie di da pregnat.
KLIK SINI utk baca entry tersebut. so, now jolie already become a mother. homaigott. so sweet okey. so now aku dah ade 4 newbie kitten. yeay ! ko hado ??




our four new kitten.
maseh sgt kecil. so jantina maseh belum dapat detect.
time nih baru turun dari atas syiling.
di selamat kn oleh incik adek.
thumbs up utk si incik adek kerana menjadi penyelamat !
wink ~


jolie already become a mother on 12 february. ouh u know what ? bangon aje pepagi buta 12hb tu..teros dgr sora anak kucing. time tu memang da agak si jolie ni da branak. cuma tataw kt mana si jolie tu pegi branak. hoi risaw aku sebab si jolie tu rajin je usha port nak beranak bawah katil aku. naseb baek tade. klo tak...



minum susu time.
oke abai kan kaki si jolie yg terkang-kang tuh.
da branak perangai still brutal.
heran aku.



oke. babai !


2 comments:

  1. suke tgk kucing.. cute.. tapi geli nak pegang.. heHe

    ReplyDelete